Slavkov pokořen!

15.10.2024 | A tým muži, Muži A | 0 komentářů

Muži Andone SK Jihlava odehráli v sobotu 5. kolo Divize proti FBC DESTILA SLAVKOV. Zápas byl velice vyrovnaný, vždy když se jednomu týmu podařilo vstřelit branku, netrvalo dlouho a druhý tým dokázal stav vyrovnat. Nakonec však Jihlava dokázala díky gólu Matěje Vosláře strhnout utkání na svoji stranu, a houževnatý Slavkov tak porazit.

Andone SK Jihlava x FBC DESTILA SLAVKOV

5:4

Branky za Jihlavu: 9. Pojer (Jirků H.), 18. Jirků V. (Plunder), 31. Formáček (Plunder), 54. Plunder (bez asistence), 58. Voslář (Jirků H.)

Do rozhovoru byl tento týden pozván, střelec vítězné branky, Matěj Voslář.

Jak hodnotíš sobotní utkání?

Utkání hodnotím kladně, i přes pár špatných momentů jsme dokázali zvítězit.

Jak se ti hrálo?

Mně se hrálo dobře, a to hned od začátku, což se nestává moc často, protože mám někdy problém se dostat do zápasu hned od začátku.

Jak se ti podařilo vstřelit rozhodující branku utkání?

Tak vstřelit rozhodující branku zápasu bylo poměrně lehké, po rychlé rozehrávce obránců na našeho zkušeného centra Hynka Jirků, který přesně věděl, komu nahrát.

Jak se těšíš na další utkání proti Havlíčkovu Brodu?

Na další utkání se moc těším, protože Havlíčkův Brod má super fanoušky, a proto bude v hale parádní atmosféra, ve které se bude hrát samo.

Jako obvykle odehrají muži další divizní utkání již následující víkend. V sobotu 19. 10. je čeká domácí zápas, který můžeme nazvat Derby o Vysočinu, protože do Jihlavy přijedou havlíčkobrodští draci. Kluci budou potřebovat vaši podporu, neváhejte tedy a dorazte je podpořit a vytvořit jim na domácím zápase vítěznou atmosféru!

0 komentářů

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *