První body pro mužský A-tým

4.10.2024 | A tým muži | 0 komentářů

O víkendu se našemu mužskému áčku podařilo získat první body v této sezóně, díky sobotní výhře nad těžkým soupeřem FTC Vysoké Mýto. Ještě minutu před koncem základní hrací doby prohrávali kluci o gól, pak ale osm sekund před koncem vyrovnal stav utkání, kapitán týmu, Josef Pojer, a poslal tak zápas do prodloužení. To pak svojí přesnou ranou rozhodl Tomáš Dibelka, a Jihlavští se mohli radovat. Nejlepším hráčem utkání byl zvolen opět jihlavský brankář Lukáš Zemánek, jenž měl na výsledku zápasu obrovský podíl.

Andone SK Jihlava x FTC Vysoké Mýto

7:6p

Branky za Jihlavu: 1. Hroděj (Pojer), 11. Jirků H. (bez asistence), 25. Jirků H. (Chovanec), 26. Cakl (Beránek), 40. Chovanec (Jirků H.), 60. Pojer (Beránek), 64. Dibelka (Beránek)

Tentokrát nám své postřehy a pocity ze zápasu sdělil dvougólový Hynek Jirků.

Jak jsi spokojený se svým výkonem v tomto zápasu?

Ačkoliv to může být vždy lepší, věřím, že jsem týmu pomohl, a tak výkon hodnotím kladně.

Po dvou prohrách se vám konečně podařilo získat první body do tabulky, jaká je tedy teď nálada v kabině?

Nálada mi přijde stejná, ale určitě to pomůže psychice na hřišti.

Jak celkově hodnotíš váš týmový výkon?

Vyhráli jsme nad kvalitním soupeře, i přes to že jsme ke konci zápasu prohrávali, nevzdali jsme to a nakonec to otočili, takže výkon hodnotím pozitivně.

Liga bude pokračovat již tento víkend. Muže čeká další velmi náročný zápas proti kvalitnímu soupeři. Jihlava se v rámci 4. kola Divize utká s Kutnou Horou, která bude v tomto zápase domácím týmem. Utkání můžete zhlédnout tuto sobotu 6. října od 18:00 na sportovní hale Klimeška v Kutné Hoře.

0 komentářů

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *