Jihlava na Kutnou Horu nevyzrála

8.10.2024 | A tým muži | 0 komentářů

Čtvrté kolo Divize odehráli muži v neděli 6. října proti FBC VHST Kutná Hora. Po první třetině zápasu prohrávala Jihlava pouze o jedinou branku, avšak od třetiny druhé začal tým ze středních Čech pomalu navyšovat své vedení, které si dokázal nakonec pohlídat až do konce. Jihlavští florbalisté tedy ze zápasu odchází bez bodů, ale určitě ne s prázdnou, jelikož v týmu hraje spousta mladých hráčů, kterým utkání určitě poskytlo spoustu nových zkušeností.

FBC VHST Kutná Hora x Andone SK Jihlava

9:3

Branky za Jihlavu: 4. Formáček (Beránek), 11. Kudrna (Formáček), 28. Chovanec (Pojer)

Již tradičně jsme pro Vás vyzpovídali nejlepšího hráče utkání, tentokrát jím byl Ondřej Chovanec, jenž vstřelil třetí a zároveň poslední branku Jihlavy.

Jak hodnotíš výkon týmu?

Výkon týmu nestál za mnoho. Souvisí to i s menší virózou, která během minulého týdne prolétla kabinou. Příprava tomu byla na základě toho uzpůsobena a je to jeden z faktorů včerejšího nepříliš povedeného utkání.

Jak se ti hrálo?

Abych pravdu řekl, tak se mi moc dobře nehrálo. Je to taky menším nachlazením, které mě doprovázelo během minulého týdne. Ale abych nemluvil pouze negativně, tak nejlépe se mi hrálo ve druhé třetině, kde jsem se tak nějak vžil do své role a začal z toho těžit. Byla z toho i branka. Můj výkon nebyl špatný, ale mohl být ještě podstatně lepší. Teďka na tom zapracuju a věřím, že tomu tak bude.

V první třetině byl zápas ještě vcelku vyrovnaný, co se stalo v následující třetině, že se vám přestalo dařit?

V první třetině jsme se drželi taktiky a plnili úkoly. Díky tomu jsme drželi tempo i skóre. Ve druhé třetině, když nám soupeř odskočil na rozdíl třech branek, se naše hra totálně rozsypala. Začali jsme dělat individuální chyby, přestali se držet našeho plánu a to všechno nás táhlo níž a níž.

V Kutné Hoře mají novou hezkou moderní halu, jak se ti tato hala líbí?

Hala v Kutné Hoře na mě zapůsobila pozitivně. Pěkné šatny, hlediště, povrch nebyl špatný. Dvě hrací plochy, zkrátka naprostá paráda.

V sobotu 12 října čeká A-tým mužů další ligové utkání. Tentokrát se chlapi představí na domácí palubovce proti týmu FBC DESTILA SLAVKOV. Zápas začíná v 18:00 hodin a předcházet mu bude utkání A-týmu žen, které začíná v 14:00 hodin. Oba týmy budou potřebovat Vaši podporu, takže neváhejte a přijďte našim hráčům a hráčkám zafandit.

0 komentářů

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *