Mužské áčko postupuje do 3.kola poháru!

6.09.2024 | A tým muži | 0 komentářů

V sobotu 1.září se jihlavští florbalisté utkali o postup do 3. kola Poháru Českého florbalu s FBC Slavkov. Každý divák, který byl v hale přítomen, by jistě potvrdil, že se jednalo o velice napínavý a vyrovnaný zápas, na jehož konci se radovala Jihlava, které se podařilo vyhrát o jediný gól. Rozhodující branku vstřelil Vít Andrýsek po nahrávce od Denise Koláře, jehož jsme pro vás vyzpovídali.

FBC Slavkov x Andone SK Jihlava

5:6

Branky za Jihlavu: 7. Jirků H. (Beránek), 22. Kolář (Beránek), 34. Kolář (Formáček), 35. Dibelka (Formáček), 38. Jirků H. (Formáček), 47. Andrýsek (Kolář)

Rozhodující byla v zápase druhá třetina, v níž se Jihlavě podařilo vstřelit hned čtyři branky. Tento náskok si poté už kluci dokázali udržet a zápas dotáhnout do vítězného konce. Stejný názor má i obránce Denis Kolář, který byl vyhlášen nejlepším hráčem utkání a který nám zodpověděl naše otázky ohledně tohoto utkání.

Jak hodnotíš výkon týmu v tomto zápase?

Náš týmový výkon hodnotím kladně. Myslím si, že jsme do zápasu vstoupili koncentrovaní, a tím pádem se nám dařilo plnit taktické pokyny trenérů.

Podařilo se vám vyhrát o jedinou branku, co bylo klíčové pro výhru? Co vám nejvíce pomohlo vyhrát?

Pro výhru byla nejspíš klíčová druhá třetina, kdy se nám dařilo proměňovat šance a být agresivní kolem brány a efektivně zakončovat. Konec třetí třetiny pak už byl trošku dramatický, protože to už jsme spíš bránili výsledek a postup do dalšího kola.

Jak se hrálo tobě osobně?

Mně osobně se hrálo docela dobře a řekl bych, že se mi v zápase dařilo plnit to, co po mně trenéři chtěli. Sice jsem byl dvakrát vyloučen, ale to se mi podařilo trochu vynahradit vstřelenými góly, na kterých mají velký podíl i moji spoluhráči.

Další kolo hrajete o víkendu doma proti Hornets Brno, co od tohoto soupeře očekáváš a jak se těšíš na zápas?

Od zápasu s Brnem očekávám ještě kvalitnější a těžší bitvu než ve Slavkově a moc se těším na první zápas na jihlavské palubovce.

Jak jste již mohli postřehnout, soupeřem v dalším kole Poháru Českého florbalu budou našim klukům Hornets Brno, proti kterým odehraje Jihlava i první letošní ligový zápas. Hrát se bude už tuto sobotu 7.9. v 16:00 v Jihlavě a půjde o poslední zápas před začátkem ligy a zároveň o první letošní zápas na domácí palubovce. Neváhejte tedy, a dorazte naše kluky podpořit!

0 komentářů

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *