Muži postupují do 2. kola poháru!

29.08.2024 | A tým muži | 0 komentářů

Tento víkend jste v Třebíči na sportovní hale ZŠ Horka-Domky mohli zhlédnout hned čtyři utkání našeho A-týmu mužů. Jednalo se o 1. kolo Poháru Českého florbalu, konkrétně zde hrála skupina O, do níž patřil i jihlavský tým. Po sobotní prohře se Snipers Třebíč a remíze s Aligators, si kluci v neděli spravili chuť dvěma výhrami a mohou tak slavit postup ze třetího místa ve skupině.  Ptáte se, co na výkon týmu říká kapitán? Či kdy čeká Jihlavu 2. kolo a proti komu to bude?  To vše se dozvíte v článku níže.

Andone SK Jihlava x Snipers Třebíč       

5:7

Branky za Jihlavu: 20. Jirků H. (Beránek), 22. Beránek (Formáček), 30. Cakl (Formáček), 33. Kolář (Plunder), 45. Štěpánek (Andrýsek)

Aligators x Andone SK Jihlava

5:5

Branky za Jihlavu: 4. Hroděj (Vrbický), 7. Kolář (Beránek), 21. Formáček (Beránek), 30. Dibelka (Štěpánek), 34. Kolář (Jirků H.)

Andone SK Jihlava x Orel Dolní Bojanovice + Břeclav

8:0

Branky za Jihlavu: 2. Formáček (Beránek), 12. Kolář (Beránek), 16. Plunder (Formáček), 21. Andrýsek (bez asistence), 25. Voslář (bez asistence), 32. Jirků H. (Beránek), 38. Andrýsek (Štěpánek), 40. Voslář (bez asistence)

K1 Florbal Židenice x Andone SK Jihlava

2:7

Branky za Jihlavu: 14. Beránek (bez asistence), 19. Beránek (Andrýsek), 22. Hroděj (bez asistence), 24. Štěpánek (Plunder), 33. Štěpánek (Vrbický), 35. vlastní branka, 41. Kudrna (Jirků V.)

Otázky ohledně 1. kola poháru nám zodpověděl jeden z nejzkušenějších hráčů a zároveň kapitán A-týmu Josef Pojer.

Jak hodnotíš 1. kolo Poháru Českého florbalu?

První kolo poháru, si myslím, že nám přineslo mnoho dalších zkušeností do ligy, která se blíží. Samozřejmě předvedená hra nebyla úplně ideální, ale věřím, že do startu sezóny vše vyladíme.

Jaká jsou tvá týmová a individuální očekávání od nové sezony?

Očekávání jsou taková, abychom dál posouvali, udrželi divizi a mohli dál pracovat na zlepšení věcí, ve kterých máme problém. Moje osobní očekávání je být dobrým kapitánem a co nejvíc pomáhat našemu mladému týmu na hřišti i v kabině.

Jak se těšíš na první zápas sezony v domácí hale?

Na první zápas se moc těším, i když nás čeká velice těžký soupeř, který si loni zahrál baráž o postup do Národní ligy. Věřím, že domácí prostředí nám pomůže a do sezóny vstoupíme vítězně.

Druhé kolo poháru se stihne odehrát ještě před oficiálním začátkem ligy, a to již tuto neděli 1. září. Našim klukům se postaví FBC Slavkov, hrát se bude na soupeřově půdě. Start ligy bude následovat o dva týdny později v sobotu 14. září od 18:00 proti Hornets Brno ZŠ Horní.

0 komentářů

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *