Muži Andone SK Jihlava po špatném výkonu prohráli derby ve Žďáře nad Sázavou

27.09.2023 | Klub | 0 komentářů

Ve třetím kole zajížděla neporažená Jihlava na západ do Žďáru nad Sázavou. Bohužel hned od přípravy na zápas a mdlé rozcvičky bylo jasné, že to bude těžký zápas.

Hippos Žďár n/S. – Andone SK Jihlava

6 – 3
(2:1, 2:1, 1:1)

Branky za Jihlavu: 9. Horský Jakub (Horský Jan), 37. Noháček (Jirků H.), 58. Beránek M. (Jirků H.)

První třetina byla hned od začátku hodně bojovná. A bylo jasné, že pokud hostující tým nepřidá, bude mít velké problémy. Jedinou branku první třetiny vstřelil po výběhu do středu hřiště Jakub Horský. Jeho střela nebyla nijak prudká a domácí brankář hodně zaspal 0-1.

Na začátku druhé třetiny dostala Jihlava možnost trestného střílení. Nájezdem pohrdl Patrik Bratršovsky a to bylo v podstatě od Jihlavy v zápase vše. To jak byl tým soustředěn na zápas zakázala další část. Za špatné střídání , kdy bylo na hřišti hned osm hráčů Jihlavy byl vyloučen Ondřej Vyskočil a Žďár hned trestal. Na 1-1 vyrovnal Tomáš Hrubý. Hráči Jihlavy si dál dělali na hřišti co chtěli a v polovině zápasu domácí otočili skóre. Z přečíslení dva na jednoho se prosadil Lukeš 2-1. V závěru druhé části obránce nedostoupil Filipa Dvořáka a ten si sním zkušené pohrál a v souboji jeden na jednoho pohodlně navýšil náskok na 3-1. Těsně před koncem druhé periody ještě Jihlava dokázala snížit. Z ojedinělé akce se prosadil Noháček, kterému přihrál Hynek Jirků 3-2.

Poslední část se nesla v duchu Jihlava honí míček a Žďár si hraje chytré. Výsledek je další branky v síti hostů a rozhodnutí zápasu. V závěru zápasu ještě Jihlava odvolala brankáře, aby snížil na 5-3 kapitán Michal Beránek. Poté se ještě do prázdné branky prosadil dobře hrající domácí Filip Dvořák a radost domácích mohla vypuknout naplno. Jihlava po hodně špatném výkonu prohrála ve Žďáře nad Sázavou 6-3.

Komentář trenéra Romana Komendy: V zápase se nám nedařilo dostat do hry a vše dělali pomalu a byli všude o krok pomalejší. Zasloužená prohra a do příště musíme zlepšit plno věcí.

0 komentářů

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *